Találkozás Önmagunkkal

A csoport és a csoport együtt mozgása, az egyének egymásra hangolódása olyan biztonságos teret teremt, ahol otthonosan érezhetjük magunkat.

Mindenki számára kihívás közösségben érvényesülni és másokat is hagyni, érvényesülni. Az életben ez a kihívás sok kockázattal jár. A csoportban, a folyamat során egyénileg tapasztalhatjuk meg a csoport megtartó, támogató, inspiráló erejét. A gyakorlatok, a közös tevékenységek, a zene, az egymásnak adott visszajelzések, mind lehetőséget teremtenek az egyéni reflexióra – a megosztás kötelezettsége nélkül.

Jelen lenni: a csoport részeként találkozni önmagunkkal.

„A zene erő, mozgás, történés.”

Søren Aabye Kierkegaard

A csoportfolyamatról

A mozgás egyszerre aktivizálja a test egységét: a fizikum, a gondolkodás és érzések hármasát.

A csoportfolyamatban erre a hármasra hagyatkozva hangolódunk önmagunkra - teljességben, egységben: a jelenben.

Mi történik akkor, ha a fizikumunk, a gondolkodásunk és az érzéseink más-más irányt vesznek az életünkben? Mi történik akkor, ha egy irányba vezetnek, s mégis bizonytalannak érezzük magunkat? Vannak-e irányok, amelyek meghatároznak minket? Jelen tudunk-e lenni, ha nem indulunk el?

Lehetsz csöndben - a csoport megtartó közegében. Beszélhetsz magadról, magadból - a csoport megtartó közegében. Főként, olyan biztonságban lehetsz a csoportban, ahol: jelen lehetsz magadnak - találkozhatsz önmagaddal - ha szeretnél.

Ha van kedved, gyere: keressük együtt a válaszaidat.

Kapcsolat

  

Az itt a kapcsolatfelvételi ürlapon megadott adatokat kizárólak ennek a kapcsolatfelvételnek kapcsán használjuk fel.
A megkeresésre történő válaszadás után, de legkésőbb 1 hónapon belül törlésre kerülnek az adatbázisból!